torstai 22. huhtikuuta 2010

Harrastaminenko helppoa?

Joskus elelin sellaisessa harhaluulossa, että harrastukset ovat mukava vaihtelu normaalille arjelle. Että kun ei ole muuta puuhaa niin sitten harrastetaan. Niin se olikin pitkään, mutta sitten rupesin haaveilemaan BJD:n hankinnasta. Totesin että kah, katselenpa vähän ja ostan sitten jonkun joka miellyttää silmää. Tolleen noin vaan sivussa.

Nyt olen suossa. En ollut tajunnutkaan, miten monta eri valmistajaa on. Ja miten monta eri naamamallia yhdella valmistajalla voi ollakaan. Ja miten monessa eri koossa. Ja miten hidasta niiden vertailu on. Kun sen pitäisi olla iso nukke. Nainen. Mielellään vähintään 60cm. Sillä hienolla tuplanivellyksellä jolla sen saa taipumaan melkein rusetille. Ja sen pitäisi olla aikuiskroppainen, ei mikään teinirimpula - ja niillä korkokenkäjaloilla, joita joillakin nukeilla on lisäosina. Naamaltaan myös aikuinen. Ei niitä vaaaaltavan isoja anime-silmiä. Eikä mitään pikkuista nökönenää, vaan normaali tuulenhalkoja. Suora, ei mikään hyppyrinenu mistään mangaruudusta.

Jostain syystä naisten kasvot on usein tehty hyvin pikkutyttömäisiksi, sydämenmuotoisiksi: pikkuruinen leuka ja isot silmät (katso huviksesi vaikka näitä). Vastaako se aasialaista naisihannetta kun on niin yleinen? Maskuliineiksi tarkoitetut kasvot vastaavat paremmin hakemaani muotoa; niissä on niin paljon feminiinejä piirteitä että kävisivät eri hiuksilla ja meikillä ihan nätisti naisesta. Ovat sellaisia nättejä poikia useimmat, eivät miehisiä miehiä. Ehkä pitää ostaa miehen pää ja naisen kroppa? Eri firmoilta? Mikäs siinä jos olisi rajattomasti aikaa surffailla nukkesivuilla, mutta kun ei ole. Haluaisin sen yhtenä pakettina yhdestä firmasta. 

Alkaa tuntua siltä etten ole oikein kohderyhmää.

3 kommenttia:

  1. Nuista yhdistelyistä kannattaisi varmaan kysellä lisä tietoa joko suomalaisten harrastajien foorumilta www.hartsilapset.fi tai sitten englannin kielisestä maailmanlaajuisesta www.denofangels.com/forums . Itse tajusin tuon saman kun aloin haaveilemaan yli 40 cm nukesta... Itse olen huomannut että paras tapa on antaa asian hautua jos ei ole 100% varma.

    VastaaPoista
  2. Jos sinua kiinnostaa realistisemmat nuket niin pari linkkiä:

    http://www.limhwa.com/

    http://dollfair.com/

    http://www.supiadollz.net/

    Njoo, pari tuollaista. Kropat eivät ole mitään kovin ihmeellisiä poseeraajia, mutta nättejä ne ovat. Minulla on Limhwan Half Elf, pidän siitä paljon. Meikki ja sen sellainen vaikuttaaa myös todella paljon nuken ulkonäköön. Tykkään itse noista kolmesta firmasta, vaikka omistankin sellasia pallopäisiä ja suurisilmäisiäkin nukkeja. :)

    VastaaPoista
  3. Liisa.S, tällaiselle nopeasti klikkaavan ostosetusormen omistajalle on tervetullut vinkki tuo maltti ja harkinta. Täytynee tutustua lisää hartsilapsiin ja ehkäpä uskaltautua tuonne englanninkieliseen maailmaankin.

    Xaya, kiitos linkkivinkeistä, minulta ovat nuo firmat menneet ihan ohi. Pikaisen vilkaisun perusteella näyttäisi löytyvän melko mukavan näköisiä uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista