sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Vanilla

Posti toi keskiviikkona pikkuisen pahvilaatikon, jossa oli pikkuinen tyttö. Tyttö sai pikaisesti vähän väriä naamaansa (tajusin lakkauksen jälkeen unohtaneeni poskista punan) ja nimi valikoitui vähän myöhemmin: Vanilla.


Tyttösen valmistaja on Fantasy Doll, ja mallinimi on Amber. Pituutta on 26cm, eli verrattain pikkuinen tapaus. Mahdoton rimpula nukke on myös, kiristin vähän kuminauhoja mutta se ei riittänyt. Seisoo kyllä napakasti, mutta muuten sätkii raajoillaan minne sattuu. Positiivisena yllätyksenä kroppa on tuplajointillinen, firman sivuilla on vanhat kuvat. Eivät ole ehtineet vielä kuulemma päivittää sivujaan, mutta tuplajointtikroppa tulee siis automaattisesti tilatessa. Toimitus oli nopeaa, noin kuukaudessa tilauspäivästä paketti oli kotona.


Lähikuva kasvoista. Tällä nukella on kolmas koskaan tekemäni face-up, joten älkää katsoko liian kriittisesti... Mekko on ostettu Mint on Cardista, en ole vielä ehtinyt ommella. Tukka on takkuinen lainaperuukki, pitää etsiä jotain parempilaatuista ja kauniimman väristä hiusta tytölle. Silmätkin varmaan menevät vaihtoon, kunhan löytyy jotain mieluisampaa.

P.S. Kamera on ihan uusi, entinen heitti henkensä ja ai että on kiva lelu tämä uusi tapaus.

1 kommentti:

  1. Oih ihana pikkulikkanen tytynen söpönen, ja ihan loistava face-up! Nimi istuu täydellisesti. Liekö seuraava Sugar vai Cinnamon?

    VastaaPoista