torstai 25. kesäkuuta 2009

Visa vinkaisi

Näin kesän kunniaksi tämä blogi päivittyy! *aaltoja*


Menin ja tein muutaman tilauksen. Kaiken pahan alku ja juuri oli tässä taannoin postilaatikkoon kolahtanut Dolls house and miniature scene -lehti, josta löysin mielenkiintoiselta vaikuttavan linkin. Sukelsin netin syövereihin ja totesin, että täältähän löytyy kaikkea mitä näihin harrastuksiinsa tarvitsee. Sieltä löytyi mm. pikkuruisia 2mm halkaisijaltaan olevia nappeja, noin muun ihanuuden seasta. Pähkäilin aikani ja tein tilauksen. Little Trimmings veloitti juuri Paypal-tililtäni summan *auts*€. En kehtaa kyllä tunnustaa, mutta todetaan että näin hoitovapaalla olevan tuloista aika iso osa (ei tosin muuten vaadi edes isoa summaa). No, harrastukset pitävät mielen virkeänä, ja se jos mikä on tärkeää eikä sitä voi rahassa mitata. 

Vähän myöhemmin, nettishoppailusta innostuneena, löysin uudelleen erään nettinukkekaupan, johon olin jo joskus aikaisemmin törmännyt mutta ohi oli mennyt se, että firmasta saa myös muotinukkeja vaikka päätuote lienevätkin ABJD-nuket*. Etenkin sieltä löytyi kenkiä, joita toiveikkaasti sitten tilasin. Ihan varma en ole niiden täydellisestä soveltuvuudesta Tonnerin 16-tuumaisille, mutta niin siellä ainakin luvattiin. Kenkien lisäksi pakettiin sujahti myös "kiinalainen barbie", Kurhn-nukke vaatesetteineen. Ei oikeastaan hajuakaan mikä tuo nukke on, mutta joskus elämässä on otettava riskejä. Informoin lisää jahka Think Pink! toimittaa pakettini TNT:n välityksellä.
Sitten tilasin vielä kaavoja, joiden tilaaminen ei ollutkaan ihan yhtä mutkatonta kuin edellisistä firmoista. Palstatutun suosiollisella avustuksella nyt pitäisi olla tulossa neljä erilaista kaavaa Tonnerin 16-tuumaiselle nukelle. Kaavat löytyivät eBaysta, mutta tunnuksien luonti sinne ei koskaan onnistunut. Systeemi hirtti kiinni aina kun se rupesi tarkistamaan soveltuuko valittu käyttäjätunnus. Arvatkaa hajottiko. Kun kolmeen tuntiin ei mitään mainittavaa edistystä tapahtunut, luovutin ja suuntasin Barbie-forumille etsimään apua. Minnalle iso kiitos tilausavusta!

*En ole noihin vielä sekaantunut, mutta kiinnostavat kyllä. Ne ne vasta arvokkaita ovatkin.

Jokunen euro siis kärähti. Vastineeksi on tulossa nukkeja, kenkiä ja ompelutarvikkeita. Vielä kun joku vinkkaisi firmasta joka myisi lisää aikaa. Oma aika on kohtuullisen kortilla jo nyt, kun helmoissa pyörii tytär 1v. (siitä johtuen blogin päivitystahti on h-i-d-a-s). Elokuussa on tulossa toinen pienokainen, joten voipi olla että oma aika sen kun vähenee. Olen tässä silti jotain pientä saanut ommeltuakin, mutta kuvaaminen on jäänyt. Nyt kamera vihdoin kotiutui, joten yritän löytää sopivan kuvaushetken ja jopa julkaista jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti