tiistai 14. kesäkuuta 2011

Vararikko uhkaa

Menin tekemään mokan. Kuvittelin, että minulla on harrastusrahoissa summa X, joten uskallan kyllä tilata yhden nuken joka maksaa kaikkineen summan X plus kolmekymmentä euroa. Tilasin, ja maksoin Paypalilla, johon olen uittanut Visa-korttini kiinni. Kyseinen nukke oli hivenen heräteostos. Ei siinä mitään, Visallahan saa maksuaikaa jos akuutti pankkikriisi tulee, joten ei huolta.
Sitten menin katsomaan muuten vain Paypalin tietojani. Ja tajusin, että minähän tein pari päivää sitten yhden tilauksen, joka on noin summa X, joka harrastustilillä on. Ohops. Olin iloisesti unohtanut tuon aikaisemman ostoksen, ja käytin siis kahteen kertaan varani... Humdidum. Mistähän tässä taikoisi lisää rahaa?

Ehkä pitää panna myyntiin jotain... Myynnissä kyllä olisikin yksi iso tyttö, Iplehousen EID-Luna, mutta tällä hetkellä kukaan ei ole osoittanut kiinnostusta ostaa neitiä uuteen kotiin. Hintapyyntö on 400€ mutta neuvottelu on aina mahdollista. Anyone? Ilman meikkiä, mukaan tulee peruukki, silmät ja kengät, ehkä jotain muutakin.

Se tilattu nukke on tämä: http://www.5stardoll.com/Ji-P84.html. Neiti on noin 42cm pitkä, yksi sellainen kävi ja kääntyi täällä vuodenvaihteessa, lähti uudelle omistajalle koska tuntui ihan väärältä koolta, joten jännityksessä elän miten tämän kanssa käy. Toisaalta, edellinen nukke oli laiha rimpula tavallisin nivelin, tämä on vähän isompi tuplanivelin. Tykkäsin myös 5stardollin laadusta, minulla on yksi Tiny-kokoa oleva typykkä, Ginger, ja nukke tuntuu todella hyvin tehdyltä ja laadukkaalta. Toivottavasti isompi tyty on yhtä mukava. Jos ei niin sitten se menee myyntiin. Materiaahan tämä vain on.

Tästä typystä ei olekaan vielä yhtään mainintaa. No nyt tulee ja kuvan kanssa. Peruukki ja mekko on tilattu nuken mukana, meikki on omaa käsialaani - ja ilman kulmakarvoja edelleen. Unohus!
Ginger söpöilee:

1 kommentti:

  1. Söpöltä näyttää ilman kulmakarvojakin. Ihana uusi look pienellä <3

    VastaaPoista