perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kylmästä lämpimään

(Olen kuunnellut Jukka-Poikaa viime päivät, siitä otsikko.) Eli aiheesta appelsiiniin taas.

Posti toi paketin Aviksen pajalta, ja paketista paljastui kolme peruukkiä, kenkiä ja muuta kivaa. Vanilla pääsi kokeilemaan heti uusia hiuksia, sekä silmiä. Olen miettinyt pääni puhki, mikä tytön naamassa tekee siitä jotenkin oudon. Avotulen eli Minnan kanssa arvelimme sen johtuvan epäsuhtaisista piirteistä, ja olen miettinyt onko tyttö sittenkään niin kiva kuin ensin ajattelin. Jossain vaiheessa meikin teon aikana siitä tuli jotenkin outo. Tänään sähläsin ripsien kanssa kun kokeilin uusia silmiä, ja surutta nypin ne irti, kun ei niitä olisi enää korjannut. Tökkäsin silmät päähän ja vot, siinä se vika oli ollut! Niissä ripsissä! Ei sopineet tytölle tiheät räpsyttimet lainkaan.


Nyt Vanillalla on uusi "Light Ginger" sävyllä myytävä peruukki, ja uudet Glastic realisticin "Sea Green" silmät, ja hyvältä vaikuttaa. Alkaa näyttää siltä kuin minun tyttöjen kuuluukin.

Toinenkin peruukki tuli (ja tosiaan kolmaskin, mutta sitä en muistanut kuvata):



Pistachelle ompelin mekon:

 

Kangas on Etsystä ostettua ihanaa laventelin sävyistä ruusukranssikangasta. Malli on erittäin simppeli, raglanhihat ja kuminauhapoimutus pääntiellä, rinnan alla (nauha peittää sen) ja hihansuissa, helmaröyhelö. Suunnittelin picot-nauhaa tai jotain vastaavaa röyhelön ompeleen päälle, mutta olen ilmeisesti käyttänyt sopivat sävyt johonkin ihan muuhun, kun ei löytynyt. On sitten oltava ilman.

Pistachen fanille Minnalle vielä yksi silmäkarkki tähän loppuun, ollos hyvä.

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko Pistachella, ja tuo päivänvarjo myös!

    VastaaPoista
  2. Eye candy teaser! Kiitos :-) upea mekko! Pistache on vaan ihana, ukko pyäritteli silmiään kun hehkutin kuvia...

    Yep. Vanilla toimii ilman räpsyjä paremmin. Ehkä hennot maalatut? Silmien väri on ihana, ei paketissa olleet noin upeat. Ja peruukin väri ja malli just toi inkivääriraita. Toffeeomena <3 tms tuli kans mieleen, siirapin lisäksi.

    VastaaPoista