perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi tyttö? Hajanaista pohdintaa.

Sain tuossa sattumalta vähän ylimääräistä rahaa, jonka ajattelin osoittaa kategoriaan harrastusrahat. Ajattelin, että aika on kypsä uudelle SD-kokoiselle nukelle. Ensin pohdin April Storyn nukkeja, kun olivat vähän tarjouksessakin. Jäi kuitenkin tilaamatta koska en ollut varma haluanko lopultakaan taloon maanisen hilpeää Rosellaa, ja jokin Adriennen (ainoa toinen tänne kelpaava pää) leuan muodossa häiritsi pidempään katseltuna. Seuraavaa eventtiä odotellessa, jospa vaikka tulisi joku uusi pää sitä ennen. Sitten päädyin puolivahingossa selaamaan Little Monican sivuja. Nyt olen sitä mieltä, että Harmony-kroppa on kurveineen varsin kaunis, ei liian pitkä, siihen saa halutessaan korkkarisääret joissa on sääri ja jalkaterä ilman nilkkaniveltä - ja jos siltä tuntuu, niin tytölle voi tilata isomman ja pienemmän rintavarustuksenkin. Ihan täydellistä - joskus olisi ommellessa kiva jos voisi vaihdella kuppikokoa. Ja kädet, niissä on todella ihastuttava muotoilu.

Päistä vahvimmilla on tällä hetkellä Sophia - vaikka se on ehkä vähän liian babyface, ainakin firman kuvissa näyttää sellaiselta herttaiselta "olen hiukan kuutamolla" -tytöltä, kun olen etsiskellyt hiukan varttuneempaa naista... Katsellaan mitä siitä on meikillä tehty (Flickr, täältä tullaan!) ja päätetään sitten. Pohdin myös hartsiväriä, koska kuvista sitä ei saa kovin hyvin selville. Sain sitten hartsifoorumilla vastauksen, että NS on jokseenkin kellervää, ei pinkkiä. Meni mieli matalaksi - tässä talossa kun melkein kaikki nuket ovat pinkkiin taittuvia. Sitten piristyin: tyttöhän tulisi kaveriksi tuolle jo olemassaolevalle Limhwalle, joka on rehellisesti sanottuna kellertävä, koska se on A) normal beige skin ja B) todennäköisesti kellastunut vuosien mittaan. Joten ehkä ne paremmin sointuisivatkin yhteen, jos uusikin kellertäisi.

Taitaa olla arvokkaimpia hinkumiani nukkeja tämä tyty. Varsinkin jos haluan nuo korkkarisääret ja kahdet rinnuspalat, kuten vakaasti olen päättänyt haluta. Huoh. Minulla on toisissa asioissa varsin vaatimaton maku, näköjään ei kuitenkaan nukeissa. Onhan se tietenkin kiva, että on löytänyt sen oman nukkemakunsa, joka minulla tarkoittaa sitä, että nuken on miellytettävä ennen kaikkea esteettistä silmää, mutta oisko se ollut kiva jos se maku olisi ollut sieltä vähän edullisemmasta päästä? Ois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti