maanantai 22. helmikuuta 2010

Delilahilla on toinenkin uusi peruukki:


Mallia pitkä ja musta. Tämäkin on bjd-tavaraa, ja tuntuu että niillä täytyy olla jotenkin korkeampi päälaki koska Delilahille meinaa olla liian suuri. Firman kuvissa näytti kuitenkin sievältä otsatukkamallilta, mutta todellisuudessa otsatukka on aivan liian pitkä ja se pitää kammata edestä jakaukselle jotta kasvot näkyvät yhtään. Tai sitten tällä tavoitellaan "en oo käyny kampaajalla - enkä mee"-lookia. Pitää katsoa pidänkö tuon vai myynkö pois. Ihan kiva se muuten on. Voisihan tuota otsatukkaa vähän ehkä saksia. Nimenomaan saksia, koska en ole kampaajan lahjoilla siunattu.

Paita on tytön mukana tullut, housut olen ommellut kierrätykseltä haetusta samettipaidasta. Muutakin on ommeltuna mutta ei kuvattuna, koska tulen hulluksi tuon nuken kanssa, sitä ei saa poseeraamaan sitten millään. Jotenkin se onnistuu olemaan samaan aikaan jäykkänivelinen ja lötkerö. Hohhoi. Eikä kiire paranna asiaa. On näes harrastusaika vähän kortilla. Yritän harrastella lasten päiväuniaikaan, silloin harvoin kun ne yhtä aikaa suostuvat nukkumaan, ja sitten iltaisin kun lapsukaisilla on yöuniaika. Illalla vain on liian pimeää kuvata mitään toistaiseksi, joten jos jotain valmista tulee niin se jää kuvaamatta. Valoisia kesäöitä odotellessa. Sekään ei poista sitä että olen onneton kameran kanssa. Mutta onpahan edes mahdollista yrittää.

Mutta jotain kivaakin: Ellowyne Wildelle tehdyt kaavat käyvät myös Delilahille. Ainakin yläosat. Alaosiin käyvät Tyler Wentworth-kaavat, mm. yläkuvan housut ovat näillä kaavoilla, yläosastaan tuo mallityttö on hivenen liian kurvikas verrattuna teinikroppaiseen Delilahiin. Yksi EW-mekko on tekeillä mutta hyvin vaiheessa. 

--

Tänne muutti myös vuoden söpöliini: ihastuttavan makea Momoko Sweet Poodle.



Sellaisia. Pitää palata takaisin sorvin ääreen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti