sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Tarvikepohdintaa

Kävin perjantaina naapurikaupungissa isossa kaupassa ostoksilla. Tai "ostoksilla". Mukaan tarttui yksi Barbien vaate, Fashionista-Ken ja sen vaatepaketti, jonka vasta kotimatkalla muistin jo tilanneeni Miss Vinylistä... Mutta se paketti on jumissa Ranskassa odottamassa että Cami-nukke saapuu ja sitten vasta tilaus lähtee Suomeen, joten olin autuaasti jo unohtanut sen. No, pitää panna myyntiin.

Katselin myös askartelupuolella Tilda-kankaita sillä silmällä että niistä saisi nättiä nukenvaatetta, mutta ei herra jee mitä hintoja niillä oli. 25cm pala maksoi 6,50€. Että mitä häh? Jäi hyllyyn. Ajattelin että kyllä netistä löytyy jostain halvemmalla, ja niinpä löytyi: esimerkiksi Käsityökorissa hinta oli 1,79€/10cm, jolloin tuollaisen 25cm palan hinnaksi tulisi 4,375€. Ryöstöä tuo ison kaupan hinta. Toimituskulut toki nettikaupasta tulevat hinnan päälle, mutta jos toimituskulu on 3€, ja ostaa vaikkapa kolmea eri kangasta, niin halvemmaksi tulee per pala.

Ehkä käyn kuitenkin ensin paikallisessa kangaskaupassa penkomassa tilkkutyöpalakankaat. Kuulemma pienin myytävä pala 10cm soiro jos ei enempää tarvitse. 

Sitten katselin myös muita Tilda-roippeita, jos niissä olisi ollut jotain kivaa tilpehööriä nukenvaatteisiin. Sen verran hinnoissaan ovat että jäivät ostamatta, mutta olisihan niissä ollut vaikka mitä ihanaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti