tiistai 4. toukokuuta 2010

Ristiinkytkentä

Pienenä olin hirmuisen tarkka. Jos jokin lelu ei kuulut johonkin tiettyyn juttuun, niin sillä ei sitten leikitty siinä toisessa jutussa. Jos joku yritti sijoittaa Barbien johonkin tiettyyn asukokonaisuuteen (joita oli tosi vähän) kuuluvia kenkiä väärään pukuun, niin ei todellakaan. Kun se ei kuulunut siihen. Olin varmaan tosi rasittava leikkikaveri.

Onneksi samat rajoitteet eivät enää vaivaa, ainakaan nukkien kohdalla. Ostelen iloisesti kaikkea sälpettä ja sujuttelen niitä nukelta toiselle, sovitellen vähän tälle ja tuolle, ja se jolle ne parhaiten sopivat saa ne. BJD-maailmaan tutustuminen avasi uusia mahdollisuuksia, niille kun tuntuu olevan rajattomasti tavaraa, vaatteiden lisäksi muutakin. Paljon muutakin. Esimerkiksi Delilahille menevät mainiosti yhdet Hartsilapsien myyntipalstalta bongaamani kengät, ja osa tuollaisille MSD-nukeille (40-45cm) tarkoitetusta rekvisiitasta ja asusteista sopii mainiosti American Modelille, vaikka se pidempi onkin. Mm. sukat ovat oikein sopivia, vaikka kuvittelisi toisin: varsi asettuu täydellisesti ja jalkaterä on sopivan mittainen. Olen niin laiska ja saamaton nykyään että ostan vaatteisiin rinnastettavia asioita valmiina. Hyi minua. Sukat ovat kyllä ehkä tympeimmästä päästä ommeltavia asioita.

Sitten nämä linssittömät silmälasit, myöskin MSD-kokoa, olivat oikein hyvä ostos, vaikkakin Delilahille, jolle ne ostin, olivat vähän isohkot, mutta ei hätää, seuraava nukke kaapista ulos:


Sopivat täydellisesti mitoiltaan, ja mielestäni passaavat American Modelin naamaan muutenkin. Tilasin näitä kolmet kimppatilauksessa Dollmorelta: punaiset, mustat ja pinkit. Punaiset näyttivät mielestäni parhaimmilta tämän neidon naamalla.

Viikonloppuna ehdin vähän ommellakin, mutta se on kesken vielä. Ja vappuhulinoissa tilasin sitten sen Lunan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti