torstai 15. heinäkuuta 2010

Irtopäitä

Minulla on yksin kappalein hartsisia irtopäitä kaapissa, huhhei. Olin alunperin ajatellut, etten rupea minkään irto-osien kanssa puljaamaan kuin ehkä Barbie-luokassa, mutta kuis kävikään. Menin ostamaan lyhyellä pohdinta-ajalla pienen söpön pään (ei kuvissa olevaa meikkiä enää), jolle pitäisi nyt taikoa vartalo jostain. Edellisellä omistajalla pää on ollut vinyylisen kropan jatkeena, ja samaa yritin minäkin, koskapa se on edullisempi enkä minä ole niin fanaattinen näiden nukkieni suhteen, mutta firma (Volks) ilmoittaa mitä ystävällisimmin että juurikin tämä valkoinen versio DollfieDream-ruodosta on loppuunmyyty. Et'silleen. Mistään en ole vielä löytänyt informaatiota, kauankohan tämä mahtaa olla out of stock.
Mennään nyt sitten vaikeimman kautta, ja ruvetaan sorvaamaan Volksin asiakaspalveluun kyselyä, koska mahtaisi tulla varastontäydennystä. En sitten yhtään tykkää kun pitää laittaa kyselyjä - luen kyllä englantia melko sujuvasti, mutta se kirjoittaminen. En ole koskaan osannut kirjoittaa englanniksi oikein mitään järkevää.
Tai jos joku tietää jonkin nettipuljun josta noita saisi tilattua, siitä voisi linkkivinkata tuonne kommentteihin. VolksUSA heittää tylysti, että jos olet muualta kuin ameriikan mantereelta, painele Volksin omille sivuille, mei lähetetä sulle mitään. Aha, kiittimoi. DoA:n kauppaosioon ei ole asiaa, kun ei ole kirjoitettuja viestejä. Joku jrtoys.net näkyi myyvän, mutta siellä oli vain kokonaisia nukkeja, joten ei auttanut. Ebay on toistaiseksi osoittautunut turhaksi yritykseksi.

Ohhoo, jottei pelkäksi valittamiseksi menisi, niin olenpas ommellutkin jotain:



Venykemiehustainen kesämekkonen.



Tilkkupuuvillainen liivihamonen.

Molemmat olivat myynnissä Hartsilapsissa, ja toinen on jo mennyt uudelle omistajalleen. Näitä olisi kiva tehdä myyntiin enemmänkin, mutta minulla ei ole oikein mallinukkea näihin hommiin. Delilah on vähän pienempi kuin useimmat MSD:t, joten se ei oikein käy. Venykemekkoja ja liivihameita voi tehdä ilmankin sovittajaa, mutta eipä oikein muita. Harmi kun olen tämmöinen yksinäinen harrastelija, ei ole lähipiirissä eikä kauempanakaan muita, jolta voisi nukkea lainata sovittajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti