lauantai 3. heinäkuuta 2010

Askareita

Nukeillani ei ole oikeastaan muuta kuin vaatteita, ja kenkiä. Niitäkin on liian vähän. Huonekaluja, tai muuta rekvisiittaa ei ole käytännössä lainkaan. Isoille nukeille on yksi tuoli, pienemmille vähän enemmän koosta riippuen. Barbie-sälää on jonkin verran, mutta se ei näiden isompien kanssa paljon lämmitä. Tarvetta olisi siis, mutta ei ole tullut vastaan ostettavan näköistä, saati sopivan kokoista.
Talvella hain pikkupojalle patjaa paikallisesta huonekalufirmasta, koska patja oli epästandardikokoinen. Vanhempi herrasmies leikkasi patjan isosta superlonpalasesta, ja rohkaistuin kysymään saisinko keräillä lattialta muutamia leikkuusilppuja, kaupanpäällisiksi. Olisin saanut vaikka jätesäkillisen, silppua oli siellä säkitettynä, mutta otin muutaman soiron.

Tänään iltapäivällä perustin sitten keittiöön oman sohvatyömaan:
















Meillä on nyt tuota superlonsilppua vähän joka paikassa. Ja haisee ikävästi joku yleisliima. Askartelu on kyllä kivaa, harmi ettei useammin kerkeä tehdä ihan tällaista perusaskartelua, liimaa-saksia-pahvia-metodilla. Saa nähdä mihin tuon kanssa vielä päätyy. Huomatkaa tyylikäs neulatyyny tuolla taustalla. Tein ihan itse hedelmäsosepurkin kannesta, tilkusta ja palasta täytevanua.

Olisi kyllä sittenkin pitänyt ottaa enemmän sitä silppua. Noista ei tule kuin tuo yksi ainoa tuoli.

Tuo raitakuosi ei muuten todellakaan ole se lopullinen kuosi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti