keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ihka eka naama

Eilen olin hyvin tarmokkaalla tuulella, ja päivänvaloakin oli ainakin alkuun kohtalaisesti, joten otin lakkapullon, pään ja värit esiin. Sitten vain tuumasta toimeen ja face-uppia värkkäämään. Ikinä ennen en ole moiseen hommaan ryhtynyt, ja se näkyy kyllä lopputuloksestakin, mutta minulla oli joku pakkomielle päästä kokeilemaan. En voisi sitä paitsi ottaa mitään kuvia vaatteista jos niiden esittelijän naama olisi blanko, joten siksikin tähän oli pakko ryhtyä. Kivaa hommaa oli, voisin kokeilla toistekin.




Eihän lopputulos mikään täydellinen ole, kaukana siitä, mutta eipähän ole enää kasvoton lady. Käytössä oli Contén kuivapastellisarja, sävyt "portrait" setistä. Käytin ehkä viittä väriä. Ripset on ostettu Mimiwoolta, tummanruskeat olisivat sopineet paremmin mutta minulla oli vain nämä yhdet mustat ja niillä mentiin.
Huuliin laitan vielä vähän glossia kunhan ehdin Tiimariin katsomaan löytyisikö sieltä jotain käyttökelpoista. Lakkana käytin Games Workshopin mattalakkaa, toimi minusta oikein hyvin.

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea. :D Tykkään että olet onnistunut tosi hyvin ekassa meikissä. Omani oli ihan hirveä vaikka myönnänkin huomaavani hienoista kehitystä omassa työskentelyssä.

    VastaaPoista
  2. Oooh kuinka kaunis! Hillitty ja herkkä. Ripset on isot mutta tuovat kaurismaisuutta katseeseen <3

    VastaaPoista
  3. Xaya, kiitoksia! Pitkään tuota puursin, loppuajasta alkoi jo luonnonvalo olla mennyttä joten suhistin lakan pintaan ja annoin olla. Kuvassakin näytti sitten onneksi kivalta.

    Minna: Kiitos! Kiva että välityy ruudun sillekin puolelle se, että hain eteeristä ja "nainen au naturel" -tyyppistä ilmettä tuohon. Tuon typsyn näytille niin näet sen tilatun peruukinkin sitten livenä ja käytössä :)

    VastaaPoista